Моrandi хвалят Невена, Миро представя "чудовищна" мултимедиа

Супер успешната румънска формация Моrandi не спести похвалите си по адрес на победителката от второто издание на Music Idol Невена, с която единият от членовете на групата (бел.ред. Мога) има обща песен.

"Парчето Zoom наистина има бъдеще и се надявам публиката в България да го приеме добре. Работата с Невена беше удоволствие за мен, но днес сме тук, за да поднесем истинско шоу за публиката в Ловеч", заяви Мога на пресконференцията преди концерта на Morandi в третата вечер на Ловеч парти фест.

Другият член на групата Ранди, пък не спести суперлативите си към родните фенове.

"Не сме за пръв път в България и знаем какво да очакваме от публиката тук. Надявам се, че ще дойдат много хора и ще се забавляваме истински", допълни Ранди.

Двамата румънски изпълнители се обединиха около мнението, че на Балканите се прави все по-качествена музика и предстоят още много европейски пробиви на различни изпълнители.

"Нашите успехи са плод на много работа и търпение, но мисля че тепърва ще ставаме свидетели на приятни изненади от балкански изпълнители. Нашият пазар може да предложи един различен и интересен за европейците продукт. В Англия, например, има огромно пресищане от групи и затова там е много по-трудно да изплуваш над водата", допълни Мога.

Morandi бяха приветствани в Ловеч лично от кмета Минчо Казанджиев, който подари на двамата изпълнители фланелки на Литекс с техните имена. Номерата на тениските пък бяха символични - Ранди облече номер 9, като истински музикален таран, а за Мога остана плеймейкърският номер 10.

Подгряващият румънската формация Миро пък бе зарадвам с личен подарък от любимеца си и халф на оранжевия тим - Ивелин Попов. Изпълнителят от своя страна обеща много изненади за концерта си довечера.

"Ще спестим много от хореографията, която готвим за старта на турнето "Омиротворен", но днес ще представим наистина "чудовищна" мултимедия и много други изненади. В пълния ни блясък феновете ще могат да ни видят на 13 май, когато стратита турнето ми с цирк "Балкански", завърши Миро.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини