Хванаха на часа гастрольорка откраднала един бон от къща

Полицаи от РУ-Кирково разкриха за часове извършена кражба на над 1000 лв. от частен дом в село Шопци. Сигналът за изчезнал портфейл с 500 евро и 100 лв. е подаден от 21-годишния потърпевш вчера, като е посочен интервалът от 11,30 часа до 17 часа за извършеното престъпление. При организираните издирвателни действия полицейски служители от РУ-Кирково задържали 36-годишна жена, преди да отпътува с влака за Кърджали. Оказало се, че гастрольорката  влязла в къщата през незаключена врата, видяла портфейла, прибрала го и напуснала селото. Откраднатата сума е открита и иззета. Жената е задържана за срок до 24 часа. Работата по случая продължава група „Криминална полиция“ в управлението.

 Трима са задържани в полицейското управление в Кърджали за хулигански действия. Свадата между тях станала на ул.“Морава“ в областния център около 20 часа снощи. При сбиването по-възрастните мъже на 46 и 66 години успели да надделеят с юмруци и ритници над 25-годишния си опонент. По първоначални данни неуредени финансови отношения са станали причина за скандала. Работата по изясняване на случая продължава сектор „Охранителна полиция“ в управлението с оглед на чл.325, ал.1 от Наказателния кодекс.

 Товарен „Форд“, паркиран в Кърджали, е горял тази нощ около 3,30 часа. Колата била унищожена от огъня, загасен от четирима пожарникари след подаден сигнал. Причините за произшествието са в процес на изясняване. 

Това съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР-Кърджали.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини