Открит урок „Добре дошла пролет” в „Отец Паисий”

На 21 март 2018 г. в СУ „Отец Паисий“ се проведе вече превърналата се в традиция Пролетна фиеста с организатор г-жа Евгения Пейкова.

Своеобразният открит урок на МО „Изкуства“ (Музика, Технологии и предприемачество, Изобразително изкуство) всъщност бе изява на талантите в училище. Пред погледа на зрителите, деца от I до VII клас представиха красив танцов и музикален спектакъл, в който с артистичност, красота, много усмивки и светлина официално отбелязаха пристигането на пролетта. В рамките на проявата присъстваха разнообразни изяви: солови, групови, състезателни, поп и фолклорни музикални изпълнения. Участие взеха и вокалните групи от III и V клас, ръководени от г-жа Гергана Кюлханова.

И… всичко това се случваше сред красиво аранжирана пролетно - великденска изложба на творби, изработени от ученици от V и VI клас под ръководството на г-жа Северина Вълчева.

Накацали многоцветни детски рисунки на паисиевци от V, VI и VII клас с ръководител Иван Стойчев под името „Пролет“ срещаха погледите на всички присъстващи.

Гости на празничния комбиниран открит урок бяха: г-жа Елена Дерменджиева - Старши експерт предучилищно възпитание в РУО – град Кърджали,  г-н Златко Атанасов – Директор на СУ“Отец Паисий“, г-жа Валентина Терзиева - Зам. директор по учебната дейност, г-жа Лиляна Петкова - Педагогически съветник, учители и много родители.

Децата на СУ „Отец Паисий“ обичат да пеят, да танцуват, да се радват на всеки стих, мелодия, ритъм, не само защото търсят новото, интересното и забавното, а защото носят вълшебството на таланта и дарованието в душите си и озаряват с него всеки, докоснал се до очарователния им, чист и светъл свят.

Благодарим Ви, скъпи деца!

Благодарение на Вас пролетта пристигна по-красива от всякога!

Това съобщиха от ръководството на СУ"Отец Паисий"

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини