Деца от ДГ „Знаме на мира“ гостуваха на община Черноочене

Малчуганите от Детска градина „Знаме на мира“ в Черноочене приятно изненадаха ръководството на общината. Във връзка с настъпващите новогодишни празници заедно с директорката на учебното заведение Елмаз Апти те посетиха сградата на местната администрация в Черноочене.

Децата отправиха своите сърдечни пожелания към ръководството за здраве и успехи. Подариха саморъчно изработени новогодишни картички и сувенири на кмета на община Черноочене Айдън Осман, председателят на Общинския съвет Бедрие Газиюмер и служителите.

Пред ръководството на община Черноочене малчуганите изнесоха кратка програма с новогодишни стихотворения.

От името на колектива на градината, директорката на ДГ „Знаме на мира“ Елмаз Апти изрази благодарност към ръководството на Община Черноочене, че през годините винаги са откликвали на нуждите на детските градини в района.

Кметът на община Черноочене Айдън Осман почерпи малките гости с шоколадови лакомства и ги зарадва с подаръци. Кметът пожела на малките гости, учителите и родителите с много усмивки да посрещнат настъпващите новогодишни празници и да е ползотворна новата 2018 година.

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини