Социалистките канят на „Танцувай с нас“ – 6

За шеста поредна година жените социалистки от БСП в Кърджали организират фолклорно надиграване под надслов „Танцувай с нас – 6”. На 1 май -Международния ден на труда - в градската градина на Кърджали от 10:30 часа над 300 танцьори от 16 любителски танцови състава от Кърджалийска, Хасковска и Смолянска област ще покажат майсторството си. Организаторките Теодора Каракостова и Марияна Ликова са убедени, че отново пространството пред паметника на Освободителите ще се взриви от първомайско настроение.

След представянето на съставите ще се проведе и най-красивото импровизирано надиграване на ръченица в рамките на 3 минути. Тази година за първи път ще бъдат излъчени мис и мистър „ Танцувай с нас”. Между туровете ще има изпълнения на много народни песни , а в края всички и млади,и стари ще извият най-дългото първомайско хоро.

Председателят на Областния съвет на БСП Милко Багдасаров кани всички Кърджалийци на Първи май – Международния ден на труда, където заедно с духа на българския фолклор,с веселие и танци да покажем,че искаме да живеем щастливи и достойно !

При дъждовно време мероприятието ще се проведе в спортна зала „Арпезос”.

Това съобщиха от Областния съвет на БСП

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини