Отменят фолклорното надиграване "Танцувай с нас" заради пандемията от коронавирус

Предвид извънредното положение в държавата по повод  разпространението на COVID-19 Областниятсъвет на БСП съобщава,че традиционното тазгодишно фолклорно надиграване „Танцувай с нас“ няма да се състои.Вече девет години местните социалисти по един нетрадиционен начин отбелязват 1-ви  май –Международ- ния ден на труда.

     Последните години с активното участие на жените социалистки танцовото надиграване се превърна в единочакван от публика и участници  неповторим спектакъл изпълнен с много дух и настроение.

Социалистите благодарят на всички участващи състави  за доверието и участието в годините, за завладяващите хореографски изпълнения, за неописуемите емоции и преживявания!

  „Бъдете здрави, пазете се и следващата година с оптимистично настроение ви очакваме на първи май на десетото юбилейно издание „Танцувай с нас“!“призовава областния председател на партията Милко Багдасаров.

Социалистите честитят на гражданството Международния ден на труда и напомнят, че държавата в задаващата се икономическа и финансова криза трябва да подготви ясни, конкретни мерки и механизми за излизане от кризисната ситуация с които да застане в подкрепа и защита зад всеки един гражданин.

Това съобщиха от местната централа на БСП в Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Сл
    Славка
    1 0
    17:20, 30 апр 2020
    Т. Каракостова и вожда останаха на сухо!
Последни новини