Мустафа Карадайъ ще брани Бастиона на Доган от ДОСТ в парламента ,ще му помага Александър Симов

    Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ ще брани Бастиона на Доган-Кърджали от ПП ДОСТ.Карадайъ остава депутат от Кърджали,въпреки че има възможност да влезе и от Търговище.Кърджали е знаков за Движението за права и свободи,тъй като е единствения областен град,който се управлява от партията на Доган.Представителството в парламента на Кърджали от Карадайъ ще идва да напомня при всяка негова изява,че не ДОСТ , а ДПС държи ключа към гласовете на българските турци.

    С Карадайъ според окончателните данни на ЦИК ДПС ще има още двама представители в Народното събрание от 9 МИР.Това са банкерката Адлен Шефкет и досегашния зам.-кмет на Момчилград Ерол Мехмед.

     Карадайъ може да очаква подкрепа срещу ДОСТ от Александър Симов,който влиза в парламента като водач на листата на  БСП в 9 МИР.Симов обяви ДОСТ за основен враг на социалистите и цяла България.

    В парламента за четвърти пореден път от 9 МИР влиза и областният координатор на ГЕРБ Цвета Караянчева.

    Георги Кулов

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (1)

    • 1
      На
      наблюдател
      3 0
      12:43, 3 апр 2017
      Кого ще брани ДПС и от кого. и тази партия е толкова вредна колкото и другата.Стига толкова години имитация за права и свободи.Българите нямаат ли същите права и свободи като турците а нямат такаива партии.Стига демагогии и паразитни партии още повече националистически които разделяят обществото.това е само и само да живуркат определена върхушка от турците които са по тарикати оот техният беден елеекторат.Тряябва да се заакрие защото сами никога няма да го напряват защото губят от келепира, от ффирмите и обръчите им.Дост им подпали под задниците и сега мърморят защото не уредиха още десетина хрантутници
    Последни новини