Александър Симов:Резултатът на ДОСТ в Кърджали е плод на интрига на Ердоган

    Резултатът на ДОСТ в Кърджали е плод на интрига на Ердоган.ДОСТ доказаха себе си като партия вирус.Ние първи се обявихме за санитарен кордон около нея,защото тя е реална заплаха за страната ни,идваща отвън.Това сподели след вота водачът на листата на БСП в Девети кърджалийски избирателен район Александър Симов,който се очаква да влезе според досегашните резултати в Народното събрание.БСП в Кърджали налучка истинската тема.Това бе наглия и брутален опит за намеса във вътрешните ни работи,чрез една изкуствено създадена партия.Тя е реална заплаха.Затова Кърджали е кауза.ГЕРБ трябва да се присъединят към санитерния кордон,след като се възползваха от услугите на ДОСТ на президентските избори,каза още Сивмов.Той е категоричен,че левицата само е загатнала за силата си в областта.

    Неговият опонент от ДОСТ ,кандидатът за народен представител Исмаил Кьосеюмер отхвърли тезата на Симов.Той бе категоричен,че ДОСТ е партия която е категорично за неделимостта на България и българската нация.След Освобождението на страната няма случаи турци да са посегнали на братята си българи,категоричен е Исмаил Кьосеюмер.Той отхвърли тезата,че партията му е заплаха.Посочи,че неговите съпартийци са били обект на натиск.Даде за пример секции в кв.“Възрожденци“,където 31 застъпници са се отказали след телефонни обаждания.Местната власт и бизнеса в Кърджалийско ,бяха тръгнали срещу нас,твърди Кьосеюмер.Той призна,че партията му е раздавала пакети с храна и фиданки по време на кампанията,но посочи,че те не били само за симпатизанти.Просто такава била традицията.

    Ние сме партия на 8 месеца.Ще си извлечем поуки.Целим се в местните избори,посочи Исмаил Кьосеюмер.

    Кърджали бг вести

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (2)

    • 1
      На
      наблюдател
      0 -1
      12:05, 27 мар 2017
      Този дърдоорко най добре е по рядко да се показва. След като белоовласите комунисти отново позволиха разни парашутисти да ни водят и поучават хок им е на тези които им се хванаха на въдицата. Много ще чакате тази партия да се промени.Бивши номеенклатурпчици техни синове внуци правнуци докато се изнижат ще чакат доста дълго да им дойде реда на младите кадърни и без наследствени връзки да се вредят. Виж станишевци,Пирински,Добревци,Михалевски и още и още, няма да стигне ...... Нагли, дебелооци... Отново "победители". Милионерката нинова ще брани бедните и онеправданите. Кааква наглост. Мерзост. Пълно с милионери в тази фирма-бсп- Гергов,Кънев,...да продължавам ли.....Народе вервай им...
    • 2
      Ко
      коментатор
      0 0
      21:05, 27 мар 2017
      Резултатът на ДОСТ в Кърджали е плод на малоумието на кухите, криви манерки, гласували за тях.
    Последни новини