Жители на Странско и Здравец поставиха проблемите си пред кандидат-депутати от ГЕРБ

    Кандидатите за народни представители Гергана Кръстева и инж.Деян Иванов от ПП ГЕРБ се срещнаха с жителите на селата Здравец и Странско. Хората обсъдиха с бъдещите народни представители от ГЕРБ Програмата за здравеопазването и подобряване качеството на Специализираната медицинска помощ и пенсионната политика. Жителите на село Странско споделиха проблема с рушащия се междуселския път от село Бял извор към Странско, който от години се уврежда от тежкотоварна техника на местен земеделски производител.

    Конкретен ангажимент да се осъществи среща с шефа на РУ на Полицията и ръководството на ВиК - Димитровград по този въпрос, поеха кандидатите за народни представители от ГЕРБ.Местните жители споделиха тревогите си от нарастващите посегателства върху имуществото им от хора, наети за сезонна работа. "Макар в община Димитровград да нямаме силно изразен проблем с битовата престъпност, все пак той съществува на отделни места. Част от мерките за борба с битовата престъпност, които ГЕРБ предвижда в следващия управленски мандат са да въведем полицейско присъствие във всички села", каза Гергана Кръстева. "Това ще доведе до повече сигурност и спокойствие особено в малките населени места", категорична бе тя.

    Срещите на кандидатите за народни представители от ГЕРБ- Хасково Гергана Кръстева и инж.Деян Иванов продължават. Днес те разговаряха с членовете на Туристическото дружество в Димитровград. От тази година то получава субсидия за дейността си, за което запалените планинари благодариха на общината и на  Гергана Кръстева, че като председател на Общинския съвет, не само на думи, а на дела подкрепя развитието на спортните дейности в града. 

    Купуването и продаването на гласове е престъпление!

    Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

    Още новини

    Последни новини