Елена Йончева се среща с димитровградчани на 16 март

Среща с граждани на Димитровград ще има в четвъртък - 16 март водачът на листата на "БСП за България" за Хасковски регион Елена Йончева. Тя ще бъде придружавана от четирима кандидати за народни представители от листата на партията. Те ще представят идеите и вижданията си в Общински драматичен театър „Апостол Карамитев” от 18 часа.

"Не правим партийно събрание, а открита среща. Добре дошли са всички, които се интересуват от бъдещето на България и алтернативите на сегашното незавидно положение, предлагани от коалиция „БСП за България”. След представянето, хората ще имат възможност да поставят въпросите си на Елена Йончева и останалите кандидати", коментираха от предизборния щаб в Димитровград.

На срещата в театъра ще присъства и кандидатът за народен представител от Димитровград  инж. Виолета Желева, която трета в листата на "БСП за България".

"На президентските избори хората ясно заявиха желанието си за промяна. Такава воля трябва да заявят и сега, на Парламентарния вот. Нека повече граждани дойдат в четвъртък в театъра и чуят нашите послания, канят Елена Йончева и кандидатите в листата с № 10.", призовават от  предизборния щаб на БСП в Димитровград

Купуването и продаването на гласове е престъпление!    

Източник: Dimitrovgrad.bgvesti.NET

Още новини

Последни новини