ДПС в Кърджали номинира за водачи на листата д-р Ахмед Доган и Мустафа Карадайъ

Изображение 1 от 2

    Структурите на ДПС в Кърджалийско единодушно номинираха за водачи на кандидат-депутатската листа на Движението в 9-ти Кърджалийски многомандатен избирателен район за предсрочните  парламентарни избори на 26-ти март почетния лидер на Движението д-р Ахмед Доган и председателя Мустафа Карадайъ Това стана ясно след проведеното разширено заседание на Областния съвет на партията.

    Присъстващите гласуваха листа от 66 кандидати за народни представители в 44-ото Народно събрание, подредени по азбучен ред. Препоръката към Централния предизборен щаб в София е да ги подреди до 10-то място.

    На форума присъстваха зам.председателят на ДПС и кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис, депутатът в 43-то Народно събрание и член на Централното оперативно бюро на ДПС Ердинч Хайрула, евродепутатът Неджми Али.

    Областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан подчерта, че очаква максимална мобилизация на местните структури на предстоящия вот на 26-ти март. „Имаме голяма и солидна база от подготвени кадри. Всички номинирани са доказани професионалисти, експерти и лоялни и сериозни партийци. Всеки един от тях, трябва да работи, така, че все едно е водач на кандидат-депутатската листа. Нашата цел е да работим за спечелване на пет от петте мандата”, заяви инж. Изет Шабан.

    На последните парламентарни избори през октомври 2014 година ДПС изпрати четирима депутати от региона в парламента.

    Гюнер Шукри

    Източник: Kardjali.bgvesti.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини