Областният лидер на ДПС Изет Шабан: Трудностите ни обединяват, ще станем още по-сплотени

    Вчера се проведе първото заседание на новоизбрания Oбластен съвет на ДПС в Кърджали, на което присъства и народният представител инж. Ердинч Хайрула.

    Представителите на ДПС от всички общини на областта обсъдиха политическата обстановка в региона.

    „Ние сме един много добър екип. Предстоят трудни времена пред организацията, но трудностите винаги обединяват хората. Оптимист съм и смятам, че сега ще бъдем още по-сплотени”, заяви новият областен лидер на ДПС инж. Изет Шабан. Той пожела на новоизбраните членове на Областния съвет да бъдат активни и диалогични при обсъждането на проблемите.

    Структурирането на Областният съвет ще бъде направено след Националната конференция на ДПС, която ще се проведе на 24 април в София.

    Всеки четвъртък от 10 до 13 часа в офиса на Областния съвет на ДПС в Кърджали на булевард „България” №84 ще се проведе приемен ден за граждани. Всички жители на областта ще имат възможността да поставят въпроси и проблеми в директен диалог с инж. Изет Шабан.

    Новоизбраният Областен съвет на ДПС включва в състава си евродепутата Неджми Али, народните представители от региона, кметовете на 7-те общини, председателите на Общинските съвети на ДПС и на законодателния орган, областния лидер на МДПС, председателите на женските дружества на Движението, членове на Младежкото ДПС.

    Гюнер ШЮКРИ

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини