БСП Кърджали : Спечелването на един мандат в региона е постижима цел

Общинската конференция на БСП в Кърджали одобри номинирани от събранията кандидати за депутати.Доверие получиха областният лидер и бивш народен представител Милко Багдасаров, също и председателят на партията в Кърджали Георги Кючуков.

Сред номинираните са и младата Петя Михалевска и Теодора Каракостова, председател на жените социалистки, както и младежкият лидер Милен Филипов.От партийните организации от Кърджали номинирани са и лидерът на партията Корнелия Нинова, Валери Жаблянов, тясно свързан с Кърджали.

„Обединени сме и тръгваме с необходимото самочувствие към предсрочните избори през март", каза общинският лидер Георги Кючуков. По думите му има голям шанс предложенията за нова платформа и за нов устав на партията да изведат БСП като първа политическа сила в страната.

Кючуков коментира, че спечелването на един мандат в региона е постижима цел за социалистите от Кърджали имайки предвид събраните около 9 хиляди гласа и доброто представяне на президентските избори през 2016г.„Не без значение е, че в ДПС се забелязва едно разслоение през последната година заради вътрешно- партийни процеси", коментира общинският председател на БСП Кърджали.

Предстои Областният съвет на БСП да се произнесе за листата, да направи предложение пред централното ръководство, където тя да бъде одобрена.

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини