Самоубилата се жена е бивша учителка, синът й – гурбетчия

    Двойното самоубийство на майка и син, което потресе Хасково, били от добро семейство. Това свидетелстваха техни комшии от блока в уличката-тупик „Враня“ до съдебната палата в Хасково. Прострелялата се смъртоносно 74-годишната пенсионерка Гичка Кирилова е била учителка по английски език, а синът й Антон Кирилов от няколко години насам бил гурбетчия – работел през летните месеци в Англия, разказа съседка, която отказа да бъде снимана и цитирана. Тя поясни, че в семейството никога не е имало проблеми, майката и синът живеели нормално и спокойно. Бащата на Антон бил бивш полицай, но преди 5-6 г. починал внезапно от чревна инфекция. Съпругата му Гичка преживяла смъртта му много трудно. От тогава насам вдовицата и синът й живеели само двамата. Комшиите недоумяваха обаче какво може да е подтикнало майката и сина към фаталния изход. Труповете на двамата били открити от 27-годишния внук на Гичка и дъщеря й, които подали сигнал за кървавата драма. Тъй като не успели да отключат вратата на апартамента, се наложило да повикат ключар. Труповете на двамата били открити в кухнята с огнестрелни рани в слепоочията, а синът имал рана и на хълбока. На пода в помещението е открит незаконен боен пистолет „Маузер”- 6,35. Комшиите недоумяваха още откъде може да са взели оръжието, при положение, че покойният съпруг е трябвал да си предаде оръжието още при пенсиониране. Освен това не чули и изстрели.

    Нормално семейство бяха, често говорихме с Гичка, която поддържаше градинката пред блока, обясни една от служителките в Агенцията по вписванията, която се намира в съседство, Людмила Пенева. Тя заяви обаче, че от доста време не я е виждала, както и Антон, чиято новичка Тойота Ярис, стоеше пред блока, затрупана от снега. Съседите категориччно отрекоха появилите се в някои медии информации, че синът е имал психични проблеми. По думите им мъжът бил съвсем нормален.

    От направената аутопсия съдебният лекар е констатирал, че става дума за самоубийство.

    Анета Кутелова

    Източник: Haskovo.NET

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта (4)

    • 1
      Il
      ili
      10 0
      10:14, 25 яну 2017
      Това не е никакво самоубийство, майката ли на тези години ще застреля с незаконния си пистолет детето си? Или синът я е убил и после два пъти умело се е прострелял?
    • 2
      Ин
      ИНСПЕКТОР ДЮДЮ
      6 0
      15:56, 26 яну 2017
      А защо се отхвърля версията за убийство и на двамата, как ще се обясни раната в хълбока? Възможно е някой заинтересован роднина да е имал ключ и след това всичко е лесно!
    • 3
      Ро
      Росица
      3 0
      17:29, 26 яну 2017
      Мен ме съмнява, че е убийство от близък човек на семейството. Гичка си беше човек с акъла. Но дъщерята е от първия съпруг на Гичка, а Антон - от втория. Дъщерята живее на квартира и е без собственост. Сега ще влезе спокойно в апартамента на майка си като наследница. Така мисля.
      • Gg
        gggg
        0 -1
        13:33, 27 яну 2017
        Доста еснафско мислене няма никаква логика в това, оставете куките да си свършат работата, не е нужно да мислите за чуждо наследство кои как и кога
    Последни новини