Жива музика и гости от чужбина за Нова година в Кърджали

Жива музика и гости от чужбина.Това ще предложи на Кърджали новогодишната нощ.Водещите хотелски комплекси и ресторанти вече са готови с менюто и програмите,които трябва да направят щастливи жителите на Кърджали и гостите на града.Механа „Стената”,”Родопчани”,ресторантите „Москва” и „Устра” залагат на живата музика, за да създадат празнично настроение.В комплекс”Арпезос” и „Перперикони” това ще правят утвърдени дисководещи.В „Стената” угаждат на популярния вкус и са поканили гръцкия певец Аристос Константину.В „Москва” търсят по изискана атмосфера и се залага на вечните евъргрийни.

Кувертите варират според програмата.Тръгват от 40 лева и достигат до 99 лева.Най-тънко ще минете в „Арпезос”,където вече има 250 заявки.Кувертът е 40 лв.В „Стената” ще се бръкнете с 99 лева за гръцка музика и танцьорки.”Перперикон” посреща гости за 65 лв.Възродения „Москва” предлага изискана кухня срещу 50 лв.

В „Устра” новогодишният куверт влиза в туристическия пакет за гости от страната и чужбина.В „Арпезос” за 8 поредна година чакат туристи от Македония,Украйна,Румъния.

Част от заведенията залагат специалитети от телешко,

съобразявайки се и с предпочитанията на хора от различни вероизповедания.В „Москва” може да похапнете телешки бифтек с деми глас сос,перфектно аранжиран от майстора готвач.В „Арпезос” предлагат телешко роле бон филе.”Стената” привлича със задушено телешко контрафиле.

В „Перперикон” може да избирате между пилешки роландини с пармазам и свински врат в бирен сос.В „Устра” ще ви приготвят свински джолан на фурна.

  Заедно с основното ястие по традиция се предлага къпана баница с късмети,баклава и други „гъдели”.

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини