Социалисти от Кърджалийска област гостуват на Европарламента

Изображение 1 от 2

    На 28 и 29 октомври десетима социалисти и симпатизанти на партията от Кърджалийска област посетиха Европейския парламент в Брюксел. Председателите на общинските партийни организации от Крумовград, Кирково, Момчилград и Ардино бяха част от последната посетителска група организирана от един от най-активните български евродепутати, ръководител на Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент и избрана за вицепрезидент на България г-жа Илияна Йотова. След презентацията в една от залите на Европарламента групата посети и пленарната зала, където се вземат всички важни решения на Европейския съвет.

    На вечерята дадена от г-жа Йотова, тя сподели накратко някои важни моменти от деветгодишната и дейност като европарламентарист. Благодари на всички за подкрепата и всеотдайността в преминалата предизборна кампания. Подчерта, че винаги смело е заставала зад каузите на левицата, когато те са в името на доброто на хората и България!

    ”Пожелавам ви още много успехи.Вие сте на ход!” – заяви   в края г-жа Илияна Йотова .

    Екипът на евродепутатката се погрижи групата да прекара два невероятни незабравими дни в белгийската столица, да се наслади на прекрасната предколедна  атмосфера и красивите забележителности на града.

    БСП, Кърджали

    Източник: kardjali.bgvesti.net

    Видеа по темата

    Facebook коментари

    Коментари в сайта

    Последни новини