Още издирват изчезналата възрастна жена от Млечино, близките й благодарят за съпричастността

Синовете на 75-годишната Рабие Мехмед Джелил от ардинското село Млечино – Джемил, Мехмед и Метин изказват своята най-искрена и сърдечна благодарност към кмета на общината Ресми Мурад, зам.-кмета Изет Шабан, специалистът в „Гражданска защита” към община Ардино Ганчо Костадинов и екипа на Гражданска защита в Кърджали, Районното управление на полицията в Ардино, служителите на служба „Пожарна безопасност и защита на населението” в Ардино, кметовете на селата Млечино, Горно Прахово, Богатино, Хромица, Левци, Искра, Гюлвер Шерифова от Ардино и доброволци от района, провели съпричастност към болката им, за координираните действия и усилия в издирването на изчезналата им майка.

Припомняме,че  75-годишната Рабие Джелил  е обявена за общодържавно издирване, след като напуснала дома си в Млечино. Възрастната жена е в неизвестност от 24 ноември. Беше обявена за местно издирване, в което се включиха полицаи, пожарникари и хора от селото, но до момента не е открита.
Рабие Мехмед Джелил е болна от епилепсия. „Умоляваме всички, които имат информация за лицето да се обадят на Спешния телефон 112, на дежурния телефон на община Ардино – 03651 42-12 или в най-близкото Районно управление на МВР”, призоваха близки на жената.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Коментари в сайта

Последни новини