Катаджии палят гуми в центъра на Хасково пред шефове от МВР

Пътни полицаи от цялата страна ще покажат уменията си на автомобили и мотоциклети на специално изградени полигони на паркинга до XXI в. в Хасково утре. Надпреварата е част от националното състезание “Пътен полицай на годината”, на което Хасково е домакин и по право ще има право да участва с два отбора. Гости ще са представители от ръководството на МВР.

Националното състезание „Пътен полицай на годината” се провежда ежегодно от 1992г. Целта на престижната надпревара е да направи традиционна проверка на професионализма на пътните полицаи, на теоретичните им познания и практическите умения, свързани с ежедневните им служебни дейности.

Още вчера в Хасково пристигнаха отборите от всички областни дирекции на МВР и СДВР. Състезателната програма започва с проверка на познания от нормативната уредба, тест по оказване на долекарска помощ на пострадали при ПТП и състезания по стрелба. Официалното откриване на състезанието е на 10 септември от 10 часа.

Haskovo.net

Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

  • 1
    Хи
    Хи..
    13 -1
    14:01, 9 сеп 2016
    ако са толкова добри няма да са в МВР. А какво стана с обира на века/пощата в Хасково/ ? Смятам че това е по важното.Другата е отклонение на вниманието.Нали?

Още новини

Последни новини