Българският женски съюз с отворено писмо до Юлия Берберян

Във връзка с престижната награда „Майка” с която бе удостоена от Женската тенис асоциация Юлия Берберян,УС на Българския женски съюз изпрати отворено писмо.Публикуваме пълният текст,който ни бе предоставен.

Отворено писмо

                                                                                    до г-жа Юлия Берберян

                                     Скъпа госпожо Берберян,

Ние, членовете на Български женски съюз, Ви поздравяваме с престижната награда „ МАЙКА”, с която сте удостоена от Женската тенис асоциация!

             Вие създадохте и изградихте нашата организация, /правоприемник на организацията, създадена през 1901 г и председателствана от Екатерина Каравелова./, с грижа за българските жени. Обиколихте цялата страна, за да вдъхнете увереност и сила на жените и от най-малките селища в България, накарахте ни да се почувстваме значими; показахте ни как когато много хора свършват по нещо добро, увличат и другите след себе си!

Освен собствения си принос към спорта и отглеждането на трите си прекрасни дъщери, които също прославиха Родината, Вие намирахте време да участвате активно в обществения живот на България и се превърнахте в един пример за всички български жени.

             Благодарим Ви и се гордеем, че оглавявате и ръководите нашата организация Български женски съюз като нейна председателка от 1994 г. до днес!

                                                            Управителен съвет

             на Български женски съюз

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини