Национално състезание по асемблиране на компютри 2008

Демонстрирайте вашите хардуерни познания, докато стоите пред компютъра. АйСиТи Медиа организира национално състезание по асемблиране за пети път, като първите две години се извършваше реално асемблиране, а вторите две - виртуално. Тази година състезанието ще има хибриден характер, комбинирайки най-доброто от предходните години.

Състезанието е насочено не само към специалисти и хора с широки познания в областта, но и към тези, които имат базови знания или тепърва навлизат в материята.

Тазгодишният конкурс по асемблиране стартира на 21 август и продължава до 21 ноември. В рамките на няколко поредни месеца състезателите ще могат да демонстрират познания в различни области на компютърните науки и да премерят сили с другите участници, като същевремено спечелят много и атрактивни награди.

В първи кръг ще отговаряте на десет хардуерни въпроса, представени във вид на тест. Въпросите се избират на произволен принцип, като тяхната последователност е винаги различна. Всеки въпрос има време за отговор, зависеща от степента му на трудност. Всеки верен отговор носи една точка. След отговора на последния въпрос участникът научава процентното отношение верни отговори, които е дал.

Достъп до подробните резултати се дава след приключване на кръга.

Всеки, дал своите отговори до 1-ви октомври ще се бори за голямата награда на кръга. След тази дата точки за кръга ще продължават да се дават, но участието в томболата се прекратява.

Единственото, което е необходимо за да участвате в състезанието, е регистрация,
с оглед отчитане на Вашите резултати.
Източник: Haskovo.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини