Каролина Гочева говори тайнствено пред Max

За първи път от началото на "Пей с мен" единствената чуждестранна звезда сред неговите участници - Каролина Гочева, позира и говори пред мъжко списание. Фотосесията е на Ангел Коцев, интервюто - на Мон Дьо.

По-секси от всякога, Каролина споделя: "Разбрах, че съм красива, когато пораснах. Преди да навърша 21, не съм слагала токчета освен на сцената". Преговорите между нейния мениджър и българското издание на Max продължават близо месец.

В самото начало певицата предупреждава: "Не мога да бъда скандална. Когато се снимам, винаги гледам да съм на ръба". Max успява да я доведе дотам и да улови състояния, в които тя е нежна като момиче и предизвикателно-женствена като истинска дама, която знае цената си.

В своя разговор с Мон Дьо "детето-чудо на македонската музика" говори тайнствено за личния си живот, за музикалната слава на Балканите и за слуховете за връзката й със Слави Трифонов.

Засега се пазите от имиджа на фатална жена. Защо?
Защото не го нося в себе си. Нямам много гаджета в живота си, не мога да бъда толкова скандална. Важното за мен е да усещам това, което правя.

Мадона казва, че най-хубавото нещо на славата са безплатните дрехи. И при вас ли е така?
Да, това не е лъжа. Те наистина са едно от най-хубавите неща на славата. Аз бих добавила и обичта на хората. Но да не забравяме, че подаръците на Мадона са от Донатела Версаче например. А аз трябва да си купя от нея, ако искам да нося роклите й. Това е голямата разлика.

Официално сама ли сте в момента?
Не. Официално не съм. И неофициално пак не съм. Имам си приятел, който живее в Македония.

Опишете го.
Не е известен човек и не смятам да го изкарвам от тази анонимност.

Тогава може ли аз да го опиша?
Да.

Висок, с гола глава и очила?
Не. Нямам връзка с него...

Прочетох доста неща за "връзката" ви, каква е вашата версия за отношенията ви със Слави Трифонов?
Истината е, че ние сме просто приятели. Тази клюка се разви доста бързо. Даже ми е странно. Няма никаква истина в нея.

Приятели? Мислите ли, че някой ви вярва?
Ако искат, аз казвам истината. Никога не бих скрила, ако имам връзка с него. Аз съм откровена за моя личен живот. Особено, ако приятелят ми е известен.

Изглеждате доста смирена. Някога имали ли сте проблеми със закона?
Не.

И никога не са ви глобявали за превишена скорост?
В Македония ме пускат. Но преди месец ме глобиха в София 100 лева за това, че вместо с 50, съм карала с 80.

Е, значи имате своите грехове. Интересно ми е как си представяте живота си, ако не се бяхте родили в Македония?
Е, може би нямаше да се родя човек. Можеше да съм пеперуда или нещо друго.

Тогава ми е любопитно как се виждате след 10 години?
Бих искала да имам две деца, да бъда омъжена и с брак поне от 8 години.

Пълнят текст от интервюто с Каролина Гочева можете да прочете в юнския брой на Max, който е на пазара от утре. Освен музикална слава, от него ще вкусите и суровия подземен живот със статията на Джонатан Франклин "Ловци на хора". Франклин ще пренесе читателите на Мax в бразилски мегаполис Сао Пауло - петият по големина град в света, за да съпреживеят заедно спасяването на 13-годишно момиченце, държано в плен в продължение на 72 дни.

Статията проследява цялата акция на отряда за борба с отвличанията - от първото заплашително обаждане на похитителите за откуп, през играта на котка и мишка до тяхното окончателно задържане.

Броят на годишните отвличания е толкова голям, че множество застрахователни компании предлагат специални услуги в случай на похищение, включващи екипи за преговаряне с похитителите и предаване на откупа.

"Рязането на ухо или пръст се заснема и се изпраща заедно с букет цветя на семейството - безжалостно напомняне, че животът на любимия човек е предмет на продажба".

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини