Пълна листа за народни представители регистрира ДПС в Кърджали

Пълна листа за народни представители регистрира партия ДПС – Кърджали в петмандатния избирателен район. 

Листата съчетава опит и младост и мислим, че с нея ще постигнем най-добрите резултати в област Кърджали. Организацията ни е мотивирана за тази победа. Целта пред нас е минимум четирима народни представители. Ако може повече, ние сме мотивирани и за повече, каза пред журналисти областният лидер Ресми Мурад. Той подчерта важността на тези избори за ДПС – те да доведат до стабилност в България, до устойчиво правителство, което да изведе страната от натрупаните през последните години кризи и неустойчивост.

Ресми Мурад оповести всички 10 имена в листата за български парламент, като сред кандидатите има представители от всички общини на областта. Водач е Делян Пеевски, втори е настоящият народен представител Байрам Байрам, трета е Айтен Сабри – секретар на Община Кърджали, четвърти и пети са настоящите народни представители Павлин Кръстев и Елван Гюркаш. 

Що се отнася до изборния резултат, като брой гласове, Ресми Мурад коментира, че целта на ДПС е резултатът, постигнат на местните избори през октомври 2023 г., като ще се работи и "за повече". 

БТА припомня, че седемте общински кметове в област Кърджали, всички от ДПС, получиха гласовете общо на над 52 хиляди избиратели.

БТА

Симка:БНР Радио Кърджали

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини