Ромарио: Правих секс в самолет и съм по-добър от Пеле

Бразилската футболна легенда Ромарио сложи край на кариерата си наскоро, но все още привлича вниманието на медиите с шокиращи признания. Тази седмица той разкри, че е правил секс по време на полет на националния отбор на Бразилия.
"Направих го, когато започнах да играя в представителния тим на Бразилия, при едно от първите ми пътувания с отбора. Не си спомням точно кога беше, но взехме полет до Швейцария. Останалото е история", споделя Ромарио в бразилско телевизионно предаване.

Въпреки, че вече няма да радва запалянковците с виртуозни изпълнения по терена, гениалният бразилец не е загубил нито частица от забележителната си самоувереност. Носителят на световната титла за 1994 г. смята, че по стадионите няма по-добър от него и определя себе си, като по-добър дори и от самия Пеле.

"Понеже никога не съм виждал как играе Пеле, казвам че съм по-добър от него. Но също така съм наясно, че има само един Пеле. Освен това има и само един Марадона. Ромарио също е уникален и виждам никъде негов наследник. На терена аз бях по-добър от всички", категоричен е Ромарио.

Легендарният нападател обаче не спира дотук с шокиращите изказвания и признава, че като играч много често е нарушавал отбрната дисциплина. Ромарио разкрива, че "винаги" е напускал хотела на тима без разрешение, независимо дали е бил с представителния отбор или с някой от бивпите си клубове. "Винаги бягах от хотелите. Например през 1993 година преди мача Бразилия - Уругвай избягах от хотела, в който бяхме настанени и отидох в друг", разказва той.

"В турнира за Копа Америка, гостувахме на Боливия и аз отново напуснх хотела. На световното в САЩ през 1994 година цели два пъти избягах, за да поразгледам наоколо. Винаги бягах от хотелите, но никой не го знаеше, дори и аз", шегува се бившия бразилски национал.

Въпреки високото си самочувствие и постоянното перчене пред другите, Ромарио не се притеснява да разкаже и за страховете си. Той признава, че е доста "нервен", когато лети и има страх от кучета. Това разкрива една по-непозната черта от характера на човек, чието име във футбола никога няма да бъде забравено.

Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини