Госпожа "Искрено и лично" отново в развод

Миглена Ангелова, която преди няколко месеца се омъжи за четвърти път за Живко Чакракчиев, май вече е подала молба за развод, твърдят близки до тв водещата.

От няколко седмици Ангелова, която се подвизава с фамилията на поредния си другар в живота, се оплаквала от него. Пред своя близка дори споделила, че бракът й върви с бърз ход към края си и че Чакракчиев й донесъл толкова неприятности, колкото никой друг от предшествениците му. Освен, че й посяга, едва сега лъснали безбройни негови далавери, които щели със сигурност да оцапат искрения и личния й имидж.

За бай Живко това също му е четвърти брачен съюз. В деня на сватбата синовете му нападнаха с ритници фоторепортера на "Експрес" Тони Шаварш, а самият младоженец му отмъкна камерата от служебния автомобил.

Освен скандала с Шаварш покрай сватбата на Ангелова се случи и нещо друго. Колегите й от bTV не останаха доволни, че техен оператор не беше допуснат до тържеството на младоженците, а Венета Райкова бодро скачаше на хорото, докато екип на "Горещо" снимаше веселбата. После се оказа, че това била „цената" на Райкова за да уреди брачната рецидивистка да си пробута шоуто, което отдавна не е нито искрено, нито лично, на Нова тв.

В момента по bTV се излъчват последните издания на предаването.
Всички те обаче са на запис, а Миглена Ангелова отдавна не е забелязвана в коридорите на медията, освен за да си прибира заемите, които е раздала с лихва на колеги.

Според критици на Миглена, които следят отблизо изявите й в личните и професионалния й живот, истинските причини са две : пари и нов мъж.

Оказало се, че и този път била глава на семейство и "трябва и на него да му изкарвам хляба". Фирмата на Живко все била в някакви финансови кризи и все не можела да стъпи на крака.

Освен това комуникацията в интелектуален план или давала на късо или в единия източник бил напълно затъпен, извинете - заземен.

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини