Мъжемелачка обиди Роналдо за размера

След като заряза Кристиано Роналдо, Джема Аткинсън бързо се преориентира към друг футболист - нападателя на Уигън Маркус Бент. Едрогърдата блондинка обаче се прояви и като особено устата, след като нетактично реши да сравни двамата футболисти в кревата където е видяла и 2 и 200. Думите й не бяха в полза на предишното й гадже и звезда на португалския национален отбор. Tя даже го обиди на размер.


За Свети Валентин Джема стана най-популярното лице в рекламите за бельо. Билбордовете с нея цъфнаха из възлови места на Обединеното кралство. Аткинсън е от най-известните тв лица във Великобритания. Прочува се със сериала "Холиоукс". Но известност получава със снимките си по бельо. 23-годишният британски модел отскоро е рекламно лице на фирмата за бельо Ultimo срещу 1 милион евро. Това стана възможно, след като Джема увеличи през 2006 г. бюста си до смайващите мерки 34D и сега рекламира линията за жени с по-големи гърди.


След лекия залез на модели като Джордан и Кели Брук тя в момента е най-желаната на Острова за снимки, както и за свалки. Тя бе гадже на колегата си Кливлънд Кембъл. След него се ориентира на футболна вълна - Алън Смит от Нюкасъл и Роналдо от Манчестър Юнайтед. Според британската преса е имала и краткотрайни забежки с Луис Хамилтън от Формула 1, и с няколко колоездачи.


Според клюкарите аспирации към Джема има и сър Ричард Брансън, собственикът на империята "Върджин". Но там няма данни за проявена взаимност. Едва ли е обаче е случаен фактът, че британката се ориентира към музиката и планира да запише албум. Според нея, тя има всички физически данни за певица, глас също. Джема не се стряска от изискванията в забавната индустрия за все по-слаби жени.


"Виктория Бекъм например е болезнено тънка. Ужас. Харесвам бедрата си, ханша, дупето си. Аз съм женствена, за бога, а не някаква пръчка", ядосано коментира Джема, която бе избрана за лице на миналогодишната Колоездачна обиколка на Франция.

Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини