Фабрегас преподписва с Арсенал за 33 милиона лири

Испанският полузащитник на Арсенал Франсеск Фабрегас ще подпише нов договор с "артилеристите" на стойност 33 милиона лири, съобщава днес вестник "Сън". Мениджърът на клуба Арсен Венгер е настоял испанецът да удължи сегашния си контракт с още две години - до 2016 година.


Ако това стане Фабрегас ще получава по 80 хиляди паунда на седмица, вместо досегашните 50 хиляди. "Имам договор до 2014 година, но говорих с хора от ръководството на клуба и те искат отново да преговаряме", казва испанският халф.

Интерес към Фабрегас обаче проявява и Барселона, като каталунският гранд ще се опита да привлече през лятото играча, който е възпитаник на тяхната школа, отбелязва още изданието.


"Искам да продължа в Арсенал и фактът, че тук съм желан много ме радва. Естествено гордея се, че ме свързват с Барселона, защото аз съм от този град и съм играл там. Единственото нещо, за което мисля в момента обаче е да спечеля колкото се може повече трофеи с Арсенал", допълва 20-годишният футболист, който има 12 гола за "артилеристите" от началото на сезона.
Източник: netinfo.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини