Допълнителна сесия за прием за 18 магистърски програми обявява ПУ

Допълнителен прием за учебната 2015/2016 година за 18 магистърски програми обявява Философско-историческият факултет на Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Това съобщи Деканът на Факултета  доц. д-р Красимира Кръстанова.
През тази академмична година стартират и някои нови магистърски програми: Археология и археологическо културно наследство, Биополитика и обществено здраве, Гражданско образование и обществени науки, Културен мениджмънт и Туризъм и културно наследство на Балканите. Обучението за последната специалност се осъществява във филиала на Пловдивския университет “Любен Каравелов“ в град Кърджали.
Документи за кандидатстване се приемат от днес, 16 октомври, до 28 октомври 2015 година в стая 208 на Ректората на вуз-а. За магистърските програми, в които обучение се провежда и във филиалa на университета в град Кърджали, документи се подават в съответния учебен отдел, уточни доц. Кръстанова.
Събеседването с кандидатите за магистърските програми Културен туризъм и културно проектиране, Управление на културното наследство и Културен мениджмънт ще се проведе на 29 октомври 2015 година в сградата на ПУ на ул. „Костаки Пеев“ 21.

Източник: дарик

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини