Доспатчани основно се жалваха на областния от имотни спорове между роднини

За лични проблеми и имотни спорове, възникнали вследствие на влошени роднински връзки, се оплакваха предимно в Доспат по време на приемна, организирана от областния управител Недялко Славов и заместника му Зарко Маринов, съобщават от областната администрация.

Председателят на общинския спортен клуб по тенис на маса Деспот Слав поиска съдействие от областния управител за финансиране дейността на клуба. Представителите на синдикална организация в ОУ Христо Ботев поискаха съдействие от представителите на държавната власт, тъй като през последните пет месеца не са получавали трудовите си възнаграждения.

Кметът на село Бръщен поиска помощ за по-бързото отстраняване на последствията от активизирало се свлачище, което затваря селскостопански път, водещ до няколко имота от около 200 декара, резервоара за питейна вода на селото и клетки на два мобилни оператора.

Велико Мутков - кмет на село Любча, изрази тревогата си по отношение на главния път Доспат – Гоце Делчев и участък от около 4 - 5 км, който се нуждае от ремонт.

В изнесената приемна на Славов и Маринов участваха и експерти от областната администрация – началникът на отдел “Координация и административен контрол, и регионално развитие” Стефка Гарова, началникът на отдел “Устройство на територията и държавна собственост” инж. Емил Миланов и юрисконсултът Таня Василева.

СмолянБГвести

Източник: smolyan.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини