Общинският съветник адв.Александър Ставрев с приемна за граждани, предоставя безплатни консултации за местната власт

Общинският съветник от Движението за права и свободи в местния парламент на Община Кърджали адв.Александър Ставрев отваря приемна за граждани,като ще предоставя безплатни консултации за проблеми свързани с местната власт.Адв.Ставрев ще приема жители на Общината всяка първа сряда на месеца от 14,00 до 17,00 часа в офиса си на бул.”България”,№53,бл.2,ет.1.Граждани могат да подават сигнали или да отправят запитвания на тел.0897 94 30 68 и на e-mail adv.stavrev@abv.bg.

 Адв.Александър Ставрев е председател на антикорупционната комисия в Общинския съвет .Той е зам.-председател на правната комисия,член на комисиите по устройство на територията и за икономическо развитие.

  Александър Ставрев е член на Адвокатската колегия в Кърджали.Има юридически стаж в Министерството на образованието и науката,Министерството на здравеопазването и Министерството на правосъдието.През мандат 2019-2023 г. е председател на Общинската избирателна комисия в Кърджали.

  Адв.Ставрев владее английски,турски и руски.Магистър по право.Има магистратури по „Политически мениджмънт” и „Международни отношения”

Георги Кулов

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.

Още новини

Последни новини