Излезе първи трейлър от новия филм за Бонд

Даниел Крейг като Агент 007 в новия "Спектър" от поредицата за Джеймс Бонд.

„Вие сте хвърчило, пусната насред ураган, господин Бонд“, се казва в първите официално разпространени кадри от новия филм за агента. Репликата е само намек за вихрушката от екшън и неприятни събития, в която легендарният герой ще попадне.

Сюжетът на „Спектър“ отвежда агент 007 по следите на криминална организация, която има връзка с тайни от миналото му. Той получава загадъчно послание, което го подтиква да потърси истината за връзката му с престъпната компания. Докато върви по следите й, попада под ударите на разузнаването на Нейно Величество, което се намесва, за да запази честта на короната.

В 90-секундната реклама, която се появи в събота вечер, виждаме любимата кола на Бонд – най-модерен модел „Астън Мартин“, но не и някоя от новите му партньорки. В „Спектър“ агентът ще разчита на нежната помощ на французойката Лея Сейду и италианката Моника Белучи. Конкретна информация за техните роли все още няма. Преди дни бяха разпространени няколко кадри от филма с тях, които обаче не разкриват нищо от образите на двете дами.

В ролята на Джеймс Бонд за четвърти и вероятно последен път влиза актьорът Даниел Крейг. Като главния злодей ще видим двукратният носител на „Оскар“ Кристоф Валц, а в лентата участват още Ралф Файнс, Наоми Харис и кечистът Дейв Батиста. Режисьор на „Спектър“ е Сам Мендес. Лентата ще се появи официално в началото на ноември. Очакванията са филма да повтори успеха на предшественика си „007: Координати Скайфол“, който спечели 1,1 млрд долара по света.

Източник: http://presa.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини