Отначало, Камелия Тодорова (видео)

В новото видео към песента "Отначало“ на Камелия Тодорова тя е в различни превъплъщения, в ситуации, когато се налага да мислим и говорим за начало. 

Композицията е по музика и текст на дъщеря й Рейчъл Роу, аранжиментът е дело на Михаил Йосифов. В записа участват пианистът Калин Жечев и контрабасистът Борис Таслев, а в щрайх секцията се чува изпълнението на Мария Стоянова, Евгения Бааджиева, Иван Лалев и Людмил Стойнев.

Песента "Отначало“ е за важните опорни точки в живота на човек. Тя е и много лична. Музиката и текстът са на нивото, което винаги очакваме от Камелия Тодорова, а именно - интелигентно, българско звучене с космополитна класа, много добра класа.

Темата за двете важни начала е водещата линия на съдържанието.  Началото, от което сме тръгнали и не бива да забравяме, защото то ни държи здраво стъпили на земята. Началото на новата посока, която често се налага да поемем, стартът, който никога не е лесен, но винаги придава нов смисъл и значение на битието ни.

Арт директор, режисьор и монтажист на клипа е Мариета Ценова.

Камелия Тодорова дава нов живот на една изключителна българска песен - "Снегът на спомена", на Георги Минчев. За съжаление засега няма видео, но в Youtube аудиото е качено в последния ден на миналата година.

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини