Всичко е волейбол-дори и на 31 декември

Приключи една успешна волейболна година за ВК Арда-Кърджали.Представям на вашето внимание интервюта и снимков материал от последната тренировка,която се състои пред погледа на Милко Багдасаров-президент на клуба , Иван Халачев-ст.треньор ,Илия Илиев-областен управител на гр.Кърджали и група родители.
Ето какво казаха официалните гости и треньора Павел Митев.
-Как оценявате изминалата 2014 и какво очаквате от новата 2015 ?

Милко Багдасаров-президент на ВК „Арда’’ :
-Изпращаме една успешна волейболна година за „Арда’’-вицешампиони при 13 и 15 години,трети при момичета до 13 години,доминация на младежкия волейбол при момчета и девойки.Всичко това дава повод за гордост и за голяма радост.Пожелавам на всички здраве и щастие в семействата и още повече успехи през 2015 година.

Иван Халачев-ст.треньор на мъжкия отбор :
-От изминалата година съм много доволен,участие във финалите във всички възрастови групи,а за 13 и 15 годишните просто нямам думи-представиха се повече от достойно.За 2015 година пожелавам преди всичко здраве.

Павел Митев-треньор на 4 възрастови групи,и треньор на момчетата до 13 и 15 години ,които станаха вицешампиони на България :
-Пожелавам на всички преди всичко здраве,постоянства в тренировките,шампионски дух,защото с упоритост,труд и постоянство ще успяваме.

Волейболистите от ВК „Арда’’ пожелават на всички много здраве,щастие,късмет,любов и повече фенове на волейбола.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини