Бременна в 9-ия месец жена загина в катастрофа

21-годишна жена, бременна в 9-ия месец, загина при катастрофа, причинена от съпруга й на пътя между село Лятно и град Каолиново. Нероденото бебе също почина.
Тежкият инцидент е станал в понеделник около 14.40 ч., като сигналът е подаден на тел. 112, съобщиха от пресцентъра на шуменската полиция.

На пътя между шуменското село Лятно и квартал "Кус" на Каолиново, 33-годишният шофьор на "Ситроен Ксара" изгубил контрол върху колата, тя излязла от пътното платно и се ударила в дърво. 21-годишната съпруга на водача е откарана от екип на Бърза помощ в МБАЛ-Шумен, но въпреки усилията на лекарите е починала.

Шофьорът е с фрактура на дясна ръка. Изпробван е с дрегер, като не е отчетено наличие на алкохол. Взета му е кръвна проба за химичен анализ.

Семейството е от шуменското село Браничево, като младата жена е трябвало да роди всеки момент, пише "Труд".

Тя и съпругът й се връщали от родилното отделение на шуменската болница, където бъдещата майка била на преглед. Лекарите обаче казали, че все още е рано за раждането и съпрузите тръгнали обратно към Браничево, когато станала жестоката катастрофа. За съжаление нероденото бебе също не е спасено.

Според черната статистика на МВР от началото на годината по пътищата в страната са загинали 601 души, а ранените са над 7800.

19 души са ранени при станалите в страната през изминалото денонощие 17 тежки пътни произшествия, съобщи МВР. За живота на трима от пострадалите има опасност. В София са регистрирани 181 леки и четири тежки пътни инцидента, при които са ранени четирима души.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (2)

  • 1
    Пъ
    Пътуващ
    1 0
    11:45, 3 дек 2014
    Никакъв контрол за превишена скорост няма по пътищата в момента. Катаджиите се крият като мишки в колите си и по заповед на началниците си са ни оставили джигитите да ни трепят! И това заради един клип, който ни показа това което си знаехме!
  • 2
    Сп
    спароу джак
    0 0
    13:29, 3 дек 2014
    Кат,озна4ава-к аръци,а хмаци,т ъпаци=Кат.Е няма да се оправим
Последни новини