До седмица правят трансплантацията на Тинка,цяло Кърджали стиска палци

Тинка със семейството си

След седмица в турска клиника ще бъде извършена трансплантация на стволови клеттки на кърджалийката Тинка Гачева,за която целия Кърджали събира средства.Ще припомним,че тя страда от Лимфон на Ходжкин.В момента Тинка е на химеотерапия.Изследванията извършени през последните седмици показват,че трансплантацията ще даде резултат и Тинка отново ще бъде с дечицата си.Нейните приятели редовно следят състоянието й.Информация се появава всеки ден на страницата „Да помогнем на Тина” във Фейсбук.Ето какво пише днес една от инициаторките на благотворителната кампания в подкрепа на Тинка Гачева-Ирина Спирова:

Здравейте,Скъпи приятели!Тина отново е в Турция ! Направени и са изследванията,които показаха,че започваме с предстоящата трансплантация! Сега ще мине едноседмична химиотерапия,след която следва и най-важното трансплантацията!Нека се молим всяка една секунда за нея ,за нейното скорошно оздравяване!Стискайте палци!Тини,с теб сме всички мила! Ти само бъде силна и вярвай,че всичко това ще остане зад гърба ти и всеки ден ще се радваш на живота,на прекрасните си дечица и на прекрасния си мъж,който е всяка една минута до теб!Всички вярваме в това и знаем,че Господ ще е с теб през цялото време и ще ти дава сили да преодолееш това препятствие! ОБИЧАМЕ ТЕ!  
Искам да кажа и на всички! На 6.12 Никулден ще дават нашата скъпа приятелка Тина по предаването "Предай Нататък" с Наталия Симеонова!
Още веднъж искам да изкажа благодарностите от името на Тина,семейството и и нейните близки за вашата финансова и морална подкрепа! Благодарим на всички хора,фирми и учреждения за всичко това,защото без вас нямаше да успеем да стигнем до тук!Поклон пред всички вас! Нека Господ ви благослови,бъдете живи и здрави!

Кърджали бг вести

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта (1)

Последни новини