Кръгла маса за родители - „Малки разговори за големи теми”

Общинският съвет по наркотични вещества в Кърджали организира открита кръгла маса за родители на 11 ноември 2014 година/вторник/ от 17.30 в Актовата зала на СОУ "Отец Паисий" в Кърджали. Дискусията под надслов „Малки разговори за големи теми” ще засегне един от най-сериозните проблеми, пред които сме изправени днес, а именно употребата и злоупотребата с наркотици.
Родителите се оказват основните действащи лица в драмата, наречена „Наркотици”, те са тези които се сблъскват най-пряко с проблема и се нуждаят както от информация, така и от съвет и професионална помощ.
Гости на откритата кръгла маса ще бъдат д-р Петър Бахчеджиев и д-р Николинка Узунова, началник отделение за лечение на зависимости в Държавна психиатрична болница гр. Кърджали.
„ Ние имаме едно силно оръжие срещу наркотиците – знанието, и можем да го споделим, за да не възприемат децата света като лошо място за живот, а да се изградят като личности, способни да отстояват себе си! ”, категорични са от Общинския съвет по наркотични вещества.Те отправят покана към всички заинтересовани да се включат в дискусията на 11 ноември.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини