Наградените чаровници на града дефилираха за кърджалийци в „Централ-2”

Наградените чаровници на града, които спечелиха призови места в световния конкурс „Мини Крал и мини Кралица –свят” дефилират пред кърджалийци в кафе „Централ”-2 под Драматичния театър. Шоуто се състоя вчера от 16,00 часа. Даровитите деца на града показаха уменията си на манекени придобити в модна агенция „Еонас”, която работи в партньорство с читалище „Обединение 1913”. Ценители на красотата присъстваха на дефилето.Тук бе и бившият народен представител Милко Багдасаров със семейството си.

На фона на съвременна музика нашите призьори показаха модни тоалети.Някои от тях бяха и с корони и ленти от световен конкурс. Овациите обра Евгени Ангелов с изпълнение на китара.Пя Елиза Ешин.

Ще припомним,че на 26 август т.г. Синан Карагьоз спечели първо място в световния финал на конкурса „Мини Крал и мини Кралица-свят” , който се проведе в Бургас. Участваха представители на ЮАР, Украйна, Русия, Грузия, Унгария, България и Турция. Те бяха на възраст от 5 до 18 г. Подгласници на Синан бяха също кърджалийци- Кристиян Ангелов и Евгени Ангелов. При момичетата добре ни представи Елиза Ешин , която спечели наградата за най-добър модел.

Преди финалния кръг в Бургас, в Кърджали също се състоя конкурс от веригата. Той трябваше да излъчи нашите представители за световното шоу в Бургас. На него победител бе Катерина Дерменджиева.

На вчерашното фешън шоу нямаше класиране, но имаше много награди. Всички участници получиха книги от Милко Багдасаров. Детски играчки осигури собственичката на „Централ“-2. От читалище „Обединение 19013“също дадоха награди на призьрите от световния конкурс. За настроението на любителите на мода свири дамския квартет „Холи хок“ от читалище „Обединение 19013“.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини