Пребиха с бухалки оператор от ТВ7

Оператор на TV7 беше нападнат и пребит в Перник, а техниката на медията потрошена, съобщиха от телевизията.
Журналисти от предаването "Жега" били в града, за да разследват търговия с наркотици. Със скрита камера подставен човек заснел уговаряне на покупка на амфетамини. 

Екипът е действал по сигнал на т.нар. "зелени барети" – неправителствена организация, която има за цел да "прочисти" Перник от наркодилъри.

По време на снимките в нощно заведение единият от операторите на телевизията обаче е атакуван безпричинно от четирима души, въоръжени с бухалки и боксове. Той е с пукната кост на дясната ръка, съмнения за фрактури на челюстта и няколко шева на крака. Камерата му е счупена до неузнаваемост. 

Кадрите на предаването са заснети от втори екип на телевизията. 

Полицията образува незабавно разследване. В момента се издирва управителят на заведението, известен с прякора Кинтата. Именно той е посочен от информаторите като основен наркодилър в Перник. 

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров е изпратил SMS на водещия на предаването "Жега" - Любомир Огнянов, в който уведомява, че се работи по случая. Самият Огнянов сподели във „Факторът Кошлуков“ по ТВ7, че това поведение е недопустимо и трябва да му се сложи край, съобщи "Преса".
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини