Млади фотографи редят годишна изложба

Годишна изложба със свои фотографии редят талантите от Фотоклуб „От черно до бяло” към ОДК – Кърджали с ръководител Антония Грозева. Събитието ще се състои на 30.06.2014 г. /понеделник/ от 18.00 ч. в Керимовата къща. В 40 фотографии младежите ще ни представят своята гледна точка и ще ни потопят в своя творчески свят. Подготвят и специална изненада за гостите на Изложбата – свои музикални и танцови изпълнения. Насладете се на една специална вечер на Изкуството.

Клубът по фотография е създаден към ОДК гр.Кърджали през 2000 г. съвместно с Бред Бейкър – доброволец от Корпуса на мира.  През  клуба са преминали над триста ученици от всички училища на града. През тази учебна година младите фотографи от Клуб „ От черно до бяло” завоюваха 28 награди на национални и международни конкурси. В клуба участват ученици от ГПЧЕ „Христо Ботев”, СОУ „П.Р.Славейков, СОУ „Вл.Димитров – Майстора”, СОУ „Отец Паисий”, СОУ „Йордан Йовков” и ПГ по икономика.

На Клуба по фотография ще гостува Дружество „Приятели на САЩ”, което ще покаже  изложбата „Националните паркове на САЩ” по повод 4 юли – Денят на независимостта на Съединените щати. Системата на националните паркове на САЩ включва 398 парка, разположени на 3.6% от площта на страната.  Това са повече от 34 милиона хектара, които ще бъдат запазени непокътнати за бъдещите поколения.      На 30 юни Керимовата къща ще бъде център на изкуството на младите хора.       Домакин и съорганизатор на събитието е Арт галерия „Дар”.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини