Демир почерпи съседи с кафе, след това се запали пред очите им

Мъж се заля с бензин и се самозапали в сливенското село Крушаре навръх 1 юни. От полицията потвърдиха за трагичния инцидент. Сигнал е подаден на тел.112 в 9,38 ч. - заявиха от ОД на МВР-Сливен.

Ужасяващата драма се разиграла в центъра на селото, където живеел 58-годишният Демир, пенсиониран бивш строител. Във фаталната сутрин той излязъл от къщи, отишъл до близкия магазин за хранителни стоки. Поговорил си с продавача и клиентите там. Нищо в поведението му не подсказвало какво ще се случи. Даже ги почерпил с кафе. После си тръгнал.

Недалеч от дома си спрял. Извадил някакви бутилки, залял дрехите си с течност и щракнал запалката. Пламнал за секунди пред очите на хората от магазина, станали неволни свидетели на кошмара.

Съселяните му се втурнали да го гасят. Съблекли дрехите си, за да тушат пламъците. Успели да надвият огъня преди да дойде линейката. Демир бил откаран в областната болница в Сливен. Все още бил в съзнание, но с много тежки изгаряния и опасност за живота. От полицията уточниха, че ще бъде транспортиран до специализирана клиника в Пловдив.

В Последно време Демир имал тежки семейни проблеми

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини