Майка на две деца изчезна безследно, МВР без версия

Вече 16 дни МВР издирва без резултат 48-годишната Стоянка Дудекова от Карлово. Майката на две деца изчезнала безследно на път за работа на 26 март.До момента полицията няма нито една версия или следа, по която да работи. Близките и децата на потърпевшата са в шок, съобщи bTV.

Карловката тръгва за работа рано сутринта на 26 март. Напуска дома си малко след 4 сутринта. Жената трябва да измине около 400 метра от външната врата до автобусната спирка. Там, в 4,30 ч, трябва да се качи на служебния автобус.

Обичайно около 7 часа Стоянка Дудекова звъни по телефона на 14-годишния си син, за да го попита дали е станал за училище. В този ден тя не се обажда.

„И понеже не е звъннала тази сутрин, той решил да й се обади, за да й каже, че е станал. Но телефонът й бил изключен”, разказва сестрата на изчезналата – Станка Дудекова.

Стоянка не се появява на работното си място. По думите на сестра й, колегите й от завода са казали пред полицаите, че тя изобщо не е била на автобусната спирка. 48-годишната жена наскоро си намерила работа. Заплатата й била около 400 лева. По данни на МВР тя е била облечена с тъмно зелено кожено яке, черен панталон и черни обувки с токче.

Последният човек, който вижда Стоянка Дудекова жива и здрава, е нейната приятелка Петя. На 25 март вечерта Петя и съпругът й гостуват в дома й. В нощта преди да изчезне 48-годишната жена не изглежда притеснена.

„Беше много весела, както винаги. Бяхме добре посрещнати. Похвали се, че е взела първа заплата, доволна беше”, уточни Петя.

През ноември миналата година Стоянка Дудекова се развежда със съпруга си, който е местен бизнесмен. Съседка си спомня, че няколко дни преди да изчезне жената все пакизглеждала угрижена заради подялбата на имуществото. На 14 април й предстояло дело.

Бившият съпруг обаче твърди, че не е виждал Стоянка от ноември миналата година. Близките й недоумяват кой и защо е решил да отвлече майката, чийто деца в момента са в шок от случилото се.

От полицията нямат версия за изчезването на жената.

От МВР молят, който има информация за Стоянка Дудекова да се обади на тел. 0335 93020 в РУП-Карлово или на тел. 112.




Източник: dir.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини