Ето коя е забранената зодия и нейната съдба

В Древността астролозите разделяли Лунния зодиак на 13 елемента, като считали, че родените в периода от 16 май до 12 юни са зодия Паяк. Тринадесетият знак са познавали още в Древна Гърция и Италия. Той е бил известен и на друидите, които дори са го издигали в култ.

Знакът е бил заличен в Римската империя. Считали, не без основание, че този знак е опасен и зловещ. Защото родените под знака на Паяка винаги поднасяли на околните непредсказуеми изненади.

В наши дни зодията Паяк представлява една мистериозна и мрачна загадка - твърде нерационална и неправдоподобна, защото и до днес в интервала между 16 май и 12 юни се раждат хора, които нормалният човешки разум не може да проумее докрай. Зодиакалният знак Паяк представлява по същество психическа зодия.Още в Средновековието са считали, че те са мистериозни и загадъчни същества, надарени със странна и необикновена сила, но и подвластни на сатаната, злите сили и лошите помисли. Сред тях нерядко се срещат хора с ясновидски и гениални способности, магове и екстрасенси, но също така престъпници и убийци.

Източник: http://www.snews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини