Настъпва месецът на Водолея

Понеделник, 20 януари започва с астрологичното събитие на преминаването на Слънцето в знака на Водолея.  Деловата активност ще се понижи, ще станем по-малко дисциплинирани.

На преден план излизат приятелите. Месецът е добре да бъде посветен на търсене на единомишленици, общуване с приятели, формиране на приятелски кръгове. Каквото и да правите не го правете сами, а с приятели.

Ще се активизира работата на обществените организации.

Събитията от периода на Водолея ще бъдат непредсказуеми, парадоксални и ще внесат промени в живота ни.

Намаляващата Луна е знак за това да не се започват нови начинания. Огледайте хубаво това, което сте направили до момента, върнете да поправите грешки, а някъде – вече да берете плодовете на труда си.

През тази седмица нещата ще се случват бързо. Важно е са успеем да видим взаимовръзката между събитията. Най-успешна ще е работата, свързана с информация, общуване, учене, кореспонденция, пътувания. Всичко, което изисква ловкост на ума.

Най-динамичния ден от седмицата ще е петък, когато Марс и Меркурий застават в благоприятен аспект помежду си. Тогава може да научите важна информация, думите ви ще имат пробивност по-силна от обикновено.

Денят ще е подходящ за започването на нови творчески проекти.

Предимство обаче ще имат тези, които работят в екип и са сплотени с колегите си.

През почивните дни недобрите отношения между Меркурий и Сатурн може да докарат проблеми в отношенията при мнозина. Конфликтите у дома ще изникват сякаш от нищото. Наред с това много хора ще се оплакват от умора.

Затова не забравяйте доброто настроение и позитивизъм за душата и добрата и здравословна храна за тялото.

Източник: actualno.com

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини