Борисов казва евролистата днес в Кърджали

Цялата евролиста­та на ГЕРБ ще бъде оповестена от лидера на партията Бойко Бо­рисов на семинар, ор­ганизиран от младеж­ката структура на ГЕРБ, на тема "Предс­тоящият избор - дес­ни идеи за една по-доб­ра Европа", който ще се проведе в курортно- то селище Главатарци край Кърджали. фору­мът ще събере младе­жи от 14 области на България от петък до неделя и се провежда с подкрепата на евроде­путата от ГЕРБ/ЕНП Моника Панайотова, съобщават от пресцентъра на пар­тията.

Бори­сов ще говори на тема "Бъдеще­то на ЕС след из­борите за Европейски парламент и мястото на България". Очаква се той оповести под­реждането на канди­датите за евродепу­тати от листата на ГЕРБ, която се води от Томислав Дончев.

Сред останалите лектори на форума ще бъдат още народните представители Цецка Цачева, Ирена Соколо­ва и Цвета Караянчева, д-р Марко Арндт, ръководител на бюрото на фондация "Конрад Аденауер" в София, Тибо Мюзерг от Меж­дународния републи­кански институт, доц. Антоний Гълъбов от департамент "По­литически науки" на Нов български универ­ситет и други.Предвижда се фору­мът да приключи в не­деля с посещение на скалния град на траки­те Перперикон.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини