В Електрониката за втора година съществува клуб „Риболовно хоби”

В Електрониката клуб “Риболовно хоби“ представи своята дейност на 20. 02. 2014 г. Вече втора година клубът съществува по проект „Успех”, който е част от програмата „Да направим училището привлекателно за младите хора”, осъществявана с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“, съфинансиран от Европейския социален фонд.

Не стихва интересът на младите господа към риболова. Срещите с природата и водните басейни дават на участниците един душевен комфорт след напрегнатите делници и стреса на училищната атмосфера. Те се научават да ценят и опазват околната среда в близост до водоемите.

В клуба участват ученици от 9 до 11 клас , с ръководител г-жа Таня Илиева.

На своята първа за тази година представителна изява момчетата показаха презентация, в която са описали дейността си. За разлика от миналата година, когато се изучаваше техниката на улов на дребна риба, то тази година участниците се запознават в детайли с техниките на любителския улов на едра риба – шаран, бяла риба, щука, толостолоб.

Обръща се и голямо внимание на ползата от здравословното приготвяне на рибни ястия за човешкия организъм. Интерес за всички присъстващи представляваха кадрите, показващи риболовните успехи на участниците в клуба.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини