18 °C

Кралят на боклука се завръща,стъпва в бастиона на Доган?

Румен Гайтански-Вълка

   Софийската фирма „Грийн партнърс ВКС” ще събира и извозва сметта на Кърджали.Компанията бе класирана на първо място в конкурса обявен от община Кърджали.Това реши тръжната комисия с председател зам.-кметът Мухаррем Мухаррем на свое заседание вчера.Очаква се кметът Хасан Азис да подпише протоколът на комисията.Законът предвижда двуседмичен срок,в който другите участници в конкурса могат да обжалват,подчерта Мухаррем Мухаррем.

  Както Кърджали бг вести първи писа в битката за сметта на Кърджали се включиха две фирми:”Титан Клинър” и „Грийн партнърс”.”Титан” чистиха общината до началото на 2013 г. когато договорът им изтече.Той не бе подновен.В Кърджали влезе фирма „Зауба”.Условието бе да работи до провеждането на конкурс.Фирмата кандидатства и го спечели,но той бе анулиран, с мотива,че условията са предрешавали победителя.Сега „Зауба” не кандидатства.

  Според публикации в местни медии и зад „Зауба” и зад „Грийн партнърс”стои фирма „Волф”на краля на боклука Румен Гайтански-Вълка.Бизнесът му със сметта е обвеян с мистерия.Мълвата твърди,че неговата приказка „Сливи за смет” започва,когато се жени за германка ,вдовица на собственик на сметосъбираща фирма.До 2007 г.чисти София с фирмите си „Волф” и ДИТЦ.Тогавашният кмет на столицата Бойко Борисов го изхвърля от бизнеса в полза на „титаните”Димитър Борисов и Иво Иванов.Официално през 2008 г.продава „Волф” на Георги Крумов.Влиза в „медицинския бизнес”.Създава здравноосигурителния фон „Всеотдайност”,започва да снабдява с консумативи и апаратура над 100 болници в страната.

  Според някои медии Гайтански никога не е излизал от бизнеса с боклука.В момента има договор за почистването на няколко квартала в Мюнхен.През лятото поведе война срещу „титаните” в Стара Загора.Влезе и в Кърджали,чрез „Зауба”,макар,че неговите пиари отричат категорично участието му.Смята се ,че завръщането му в бизнеса със сметта минава през Сливен и Свиленград,където се твърди,че също е влязъл чрез свои фирми.

Георги Кулов 

Титан прибра бобрите,но не се отказва от сметта
Мухаррем Мухаррем
Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Хороскоп за 23.04.2021

Хороскоп за Овен

Овен
От срещите си с хора, които обичате, ще черпите енергия и нови идеи. Тревогите ще отстъпят и ще получите пълен контрол върху ситуацията около вас. На повечето от вас съдбата изпраща добри дарове, ще влезете в нов дом и ще получите попътен вятър за напиращите у вас идеи. Отдайте заслуженото на партньора си, голяма част от удобствата в живота си дължите на него.
23 апр 2021

Хороскоп за Телец

Телец
Очаква ви приятен ден днес. Подхождате спокойно към всичко, което се случва около вас и това е наистина една добра стратегия. Помагате на свой близък човек да се справи с нещо, което го вълнува. Стойте далеч от каквито и да било пререкания днес, защото те няма да помогнат за постигането на онова, към което се стремите. Приемате покана за вечерта.
23 апр 2021

Хороскоп за Близнаци

Близнаци
Имате навика да действате прибързано, но днес ще трябва добре да обмислите решението си. Преценете добре всички страни на проблема и изберете онова, което най-добре отговаря на интересите ви в момента. Погрижете се за предстоящи изпити, защото могат да се окажат решаващи кариерата ви.
23 апр 2021

Хороскоп за Рак

Рак
Предложения, които очаквате ще предизвикат активността ви днес. Ще работите разумно и без излишен риск ще изберете най-доброто за себе си. Любов изпълва сърцето ви и ви кара да мечтаете за хубави дни. Много от вас ги имат, при другите те предстоят, но не предизвиквайте събитията.
23 апр 2021

Хороскоп за Лъв

Лъв
Вашата амбициозна натура и желанието ви на всяка цена да сте първи може да ви създаде главоболия. Бъдете толерантни и отстъпете на по-добрия първите позиции. Във връзка с това може да изпитате финансови и служебни притеснения. За това пък емоционалния ви живот ще ви донесе много радост. Интимните ви копнежи също ще бъдат напълно удовлетворени.
23 апр 2021

Хороскоп за Дева

Дева
Денят може да донесе неочаквано развитие на въпрос, който отдавна ви интересува. Ще научите новина, която силно ще ви развълнува и ще подобри настроението ви. Споделете радостта си с близък човек. Не бъдете странични наблюдатели, включете се активно в суматохата около вас, и това ще ви изпълни с енергия.
23 апр 2021

Хороскоп за Везни

Везни
Денят ви няма да е от най-спокойните, но се опитайте да намирате най-доброто решение във всяка ситуация. Не гледайте с тревога на промените, които се случват около вас. Бързо ще се адаптирате. Ако споделите притесненията си с близък човек ще ви стане по-леко на душата.
23 апр 2021

Хороскоп за Скорпион

Скорпион
Ще продължите работата по текущите си задачи, но ако те ви натоварват прекалено, не пренасяйте раздразнението си в къщи. Очакваните финанси няма да се забавят и дано ви помогнат да решите належащите си нужди. Не пренебрегвайте простичките неща в живота си, те ви доближават до истината, която понякога ви се изплъзва.
23 апр 2021

Хороскоп за Стрелец

Стрелец
Объркани сте емоционално. Колебаете се накъде да поемете в интимния си живот. Вслушайте се в сърцето си, изяснете собствените си чувства, за да избегнете разочарованието.
23 апр 2021

Хороскоп за Козирог

Козирог
Не се притеснявайте да проявите своята прямота и да бъдете директни при деловите си контакти. Точно това е разковничето към успеха ви днес. Не се отказвайте, ако околните открито ви се противопоставят и отхвърлят идеите ви. Времето ще ги убеди в правотата ви. Но това съвсем не означава, че вие трябва да сте агресивни, напротив.
23 апр 2021

Хороскоп за Водолей

Водолей
Днес ще дадете предимство на деловите си ангажименти, като личния ви живот ще остане на втори план. Не се бавете, а действайте за да оползотворите възможностите, които ще ви се дадат. Стойте над човешката завист и недоброжелателност, не се хабете напразно. Общ проект няма да ви донесе очакваните резултати.
23 апр 2021

Хороскоп за Риби

Риби
С обичайните занимания и рутинни задачи ще преминете през днешния ден. По-вълнуващи може да са запознанството ви с човек, от когото да получите ценна информация. За някои тя има отношение към личните им предпочитания, за други – към обща работа или бизнес. Използвайте я за целите на интересите си, като поддържате и духовната връзка помежду ви.
23 апр 2021
Последни новини