Тесто и гребен карат мъжа да полудее по вас

С помощта на специални ритуали можете да накарате мъжа, който ви е на сърце, да ви желае силно, без сам да разбира защо го прави.В една от магиите се използва тесто, а в друга – обикновен гребен.За да направите първия ритуал, ще трябва собственоръчно да замесите течно тесто с мая. За целта сложете кубче мая в топла вода, добавете малко захар и разбъркайте, после добавете брашно, докато не се получи каша.Изчакайте да започне да се надига. Тогава вземете напръстник, най-добре сребърен и с него три пъти загребете от тестото и го изпийте.При всяко загребване изричайте следното: „както тестото ляга на сърцето, така и мислите за мен да лягат на сърцето на /казвате името му/.”Тази магия използва древната сила на хляба. Хлябът за нашите предци е бил самият живот. Когато правите магия с използване на тесто, тя е много силна и в същото време е добра.Магията за любов с гребен се прави само с дървен гребен, с който не се сресва друг, освен вас. Изберете вечер, в която сте сама, и запалете свещ. Поставете я на червено квадратно парче плат в центъра на стаята.Седнете до него и започнете да сресвате косата си, като гледате свещта. Правете го бавно, докато свещта изгасне. През цялото време повтаряйте едно и също:„Сресвам коса, сресвам коприна. Гладка и нежна. Както се плъзга гребенът, така се плъзни и ти към мен, /изричате името му/.”

Източник: http://sanovnik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта (5)

  • 1
    Ch
    Chloe Dixon
    0 0
    08:59, 10 окт 2022
    Аз съм Клои Диксън. Чувам как хората говорят за могъщия мъж, наречен д-р Огунделе, Казват, че той може да възстанови разбитите връзки и брака, така че се свързах с него за помощ да ми върне съпруга ми след 9 години развод. След 24 часа работа съпругът ми се прибра и ме молеше за прошка. Благодарен съм и оценявам добрата ви работа. Благодаря ви и живейте дълго, за да помагате на хората в проблеми. Свържете се с Dr.Ogundele, ако имате нужда от помощ в WhatsApp: +27638836445. Споделям моето свидетелство в знак на признателност.
  • 2
    Mi
    Michelle
    0 0
    01:01, 13 дек 2022
    МОЯТА ИСТОРИЯ.
    Казвам се Мишел Хол Спенсър и имах развод със съпруга си, защото той ми изневеряваше, но все още го обичам толкова много, така че потърсих помощ и намерих д-р Огунделе след няколко лъжци в интернет. Д-р Огунделе направи заклинание за мен и в рамките на 24 часа съпругът ми се върна у дома и ме помоли за прошка, това е много мощно за всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже с д-р Огунделе в WhatsApp и Telegram на този номер: +27638836445. Той е честен и могъщ човек. Търсих помощ навсякъде, само д-р Ogundele помогна най-накрая.
  • 3
    To
    Tommy
    0 0
    20:25, 9 фев 2023
    МОЕТО ИМЕ Е ТОМИ ЛУКАС, ТОВА Е МОЯТ ОПИТ:
    Обикновено не вярвам в други сили преди. Но д-р Огунделе ми даде голяма надежда и причина да му вярвам. Съпругата ми и аз се разведохме за повече от 7 години и бях самотен и страдах с децата си, но имах нужда от нея отново в живота си, така че търсех помощ навсякъде, но само д-р Огунделе успя да ми помогне. Този човек е могъщ, д-р Огунделе върна жена ми за мен в рамките на 48 часа със силите си и магиите му са безвредни. Казах му, че ще свидетелствам на хората като благодарност от мен, затова споделям историята си, ако някой има нужда от неговата помощ, свържете се спешно с него в WhatsApp и Telegram: +27638836445. Той е честен и ефективен.
  • 4
    Sa
    Samantha
    0 0
    13:13, 26 апр 2023
    Добър ден съм Саманта Грей:
    Имате ли нужда от помощ, за да върнете бившия си приятел или приятелка, помощ, за да накарате съпруга или съпругата ви да ви обичат сами? Свържете се с д-р Огунделе. Този човек е честен магьосник, който върна съпруга ми за мен в рамките на 24 часа. Съпругът ми изневеряваше с друга жена и отношението му се промени, но д-р Огунделе го върна за мен. Свържете се с него в WhatsApp, Telegram или Viber Chat: +27638836445. В Instagram: dr.ogundele1. Той върна съпруга ми, както обеща и силите му са безвредни.
  • 5
    Da
    Daisy Ross
    0 0
    17:18, 17 юни 2023
    Върнете бившия си с помощта на заклинателя на Dr Ogundele, който спаси връзката ми, все още ли обичате и липсвате ли бившия си или искате бившия си съпруг обратно, възможността е тук да си върнете бившия, не се отказвайте още, щастие струва си да се борим. Проверете уебсайта на д-р Ogundele: (https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu) или WhatsApp, Telegram: +27638836445. Аз съм Дейзи Рос и този коментар е моята благодарност, защото този човек върна съпруга ми в рамките на 24 часа със сили..
Последни новини