650 000 евро е взела Парис Хилтън от ВИП Брадър

Невероятни разкрития за участието на Парис Хилтън в българския вариант на ВИП Брадър публикува френския вестник Le Monde, разбра Lifestyle.bg. Новината разпространи журналистът Ахилеас Лилов, който получил копие на статията от вестника от свои приятели, живеещи във Франция.

В материала от 15 септември се съобщава, че богатата наследница е получила 650 000 евро за няколкочасовия си престой у нас. Докато у нас се въртят някакви сдухани суми от порядъка на 200 000 лв. хонорар, то французите никак не си играят с цифрите.

"Който не вярва, да хвърли един поглед на заглавието на статията, което имаха добрината да ми изпратят приятели от Франция "Парис Хилтън взема 650 000 евро за участието си във Вип Брадър България. Моите приятели ми казаха, че французите се питат как в бедна България се случва това!", пише журналистът.

В статията на Le Monde, се споменава, че българите получават заплата от 96 евро на месец, а в същото време се правят подобни риалити формати.

Подобна статия излиза и в Daily Mail, написана от един от най-известните американски разследващи журналисти Уейн Мадсен.

Френската разследваща журналистка Хелън Бекмезиян, също се пита как е възможно това и завършва материала си с "Мафията не може да се бори с мафията".

В България никой не си е направил труда да провери сумите, може би защото у нас няма достатъчно финанси за публицистика и разследваща журналистика, смята Лилов.

Щом продуцентите и телевизията дават такива пари за няколко часа, то колко ли ще спечелят от SMS-ите на зрителите и от реклама?

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини