Пияният Денди засенчи номинациите във VIP Brother

Снощи се проведоха поредните номинации за изгонване от VIP Brother, тази седмица за зрителския вот ще се борят петима души. Първият номиниран бе Стойко Сакалиев, който бе капитан на загубилия отбор в номинационната игра. Съквартирантите пък пратиха още четирима на двубой - Ваня Червенкова, Джаред, Мариан и вече по традиция - Мира Радева. Социоложката продължава да бъде на нож с Червенкова и заяви, че Ваня й завиждала, тъй като имала мъж до себе си, с когото се обичат.

Интересна номинация направи поп певицата Йоана, която гласува срещу Лияна с обяснението, че не се храни здравословно. Затова й "падали батериите и... дрехите".

Номинациите обаче останаха на заден план благодарение на Денди, който гостува в дискусионното студио. Чудакът, който също участва преди години в шоуто, се появи пред Ники Кънчев солидно почерпен. Окрилен от градусите в повече, той прекъсваше и почти не даде думата на останалите гости - Таня Карабелова, Кремена Халваджиян и Лео.

В един момент дори си поиска още вино, но вместо това домакините го изненадаха с кафе. Ободрителната напитка обаче не допринесе за по-ясна реч и този път пред Денди бе сложен айран. След като и той не помогна да бъде по-адекватен, Ники Кънчев го подкачи, че очаква да му донесат шкембе чорба. Водещият окачестви ситуацията като "Шоуто на Денди: Да изтрезнееш за 30 секунди".  

Източник: dnes.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини