Организаторите прецакаха кърджалийските ватерполисти на Купа “Кърджали”

Арда-Уникум

Организаторите на турнира по ватерпол за Купа “Кърджали” допуснаха по -големи състезатели от регламентираното и ощетиха двата тима от столицата на Източните Родопи-”Арда-Уникум” и “Арда-2008”. Със знанието на международния съдия Огнян Герасимов, организатор на проявата, основните претенденти за отличието-тимовете на ЦСКА и “Ботев”-Враца са играли със състезатели родени през 1997 г при изискване те да са до 1998 набор. Това лиши турнира от фейър плей и заслужена победа на “Арда 2008 “, заяви за Кърджали бг вести треньорът на “Арда-Уникум” Калин Карагяуров. Той посочи, че проблем за неговия отбор са били заболявания на момчета му, породени от мръсната вода в басейн “Арпезос”, където те са се подготвяли за турнира.

Тази година “Арда -Уникум”отбелязва 5 години от създаването си. На турнира запазихме позиции при децата и момичетата и отстъпихме при момчетата младша възраст, сподели треньорът.

В крайното класиране първи са ватерполистите на ЦСКА,следвани от “Арда 2008”, ”Ботев”-Враца и “Арда-Уникум”.

Пред състава на “Арда-Уникум” стои ново изпитание. От 13 до 15 септември ще участват на първи финален национален турнир.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини