Децата на „Арда Уникум“ озориха „моряците“ на водна топка

Арда-Уникум-деца

Децата на ватерполният ни клуб „Арда Уникум“ озориха „моряците“ от „Дръзки“-Варна и за малко да вземат победата в последните минути на мача за държавно първенство. Варненлии поведоха с 5:1, но допуснаха три ответни гола в своята врата. В края на срещата нашите ватерполисти имаха шанс да изравнят, но липсата на опит им попречи. Много от нашите състезатели бяха дебютанти и това бе първо първенство за тях. Тимът ни отстъпи и в другите срещи пред по -класни и тренирани отбори като КПС-Варна,“Черно море“- Варна и „Славия“- София. Противниците ни нямат проблеми с тренировъчната база, както нашия състав.Въпреки всичко нашите деца показаха висок дух и желание за победа.

В държавното първентство за деца участват 15 отбора, разпределени в три групи по 5 тима.

Освен детския отбор, в който са включени състезатели ,родени през2002-2003 г.,клуб „Арда Уникум“ готви отбор момчета, родени 2000-2001 г. и юноши младша възраст, родени 1998-1999 г.

Юношите младша възраст ще се включат в държавния шампионат в края на месеца,а момчетата в началото на май.Това съобщи за Кърджали бг вести треньорът на тимовете Калин Карагяуров.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини